Horia Sabo, directorul general al clubului Poli Iași, ar putea bloca transferul lui Adrian Cristea la CSU Craiova, în schimbul lui Florin Gardoș și Andrei Burlacu. Finanțatorul susține că mutarea nu poate fi făcută fără acordul său. 

Sabo este în conflict, de mai multă vreme, cu membrii Comitetului Director. Aceștia l-au acuzat, în mai multe rânduri, pe Sabo, că nu a respectat obligațiile contractuale și că nu a plătit la timp drepturile financiare ale jucătorilor.

La puțin timp după ce Poli Iași și Craiova au făcut schimb de jucători, Andrei Cristea contra Gardoș și Burlacu, Horia Sabo a lansat bomba!

Mutarea n-ar fi valabilă fără acordul său.

Potrivit gsp.ro, prin contractul de asociere cu Poli Iași, Sabo a primit drepturile federative ale tuturor jucătorilor. Din acest motiv, spune că tranzacția nu ar fi trebuit făcută fără acordul său. .

E ilegal ce fac ei. Nu vorbesc despre oportunitatea acestor transferuri, ci de forma în care se fac, dacă se fac. Politehnica Iași se află sub un contract de asociere cu clauze clare. Până-n 2023. Până atunci, doar eu pot face aceste mutări și veți vedea că ceea ce vă spun este întocmai. 

Ce se întâmplă acum la club e o stare de provizorat. Din păcate, un provizorat ilegal. Lucrurile se vor schimba însă. În România există legi, suntem o țară care deține mai nou președinția UE, nu putem funcționa așa, ca-n junglă. Lumea trebuie să fie atentă la ce decizii ia acum și mai ales ales să fie conștientă de acordul pe care-l avem„, a spus Sabo pentru gsp.ro.