Război total între FC Botoșani și impresarii lui Ongenda. “E penibil! Trebuie să aibă mai mult respect!”

Antrenorul Marius Croitoru a reacționat dur la tentativa impresarilor lui Ongenda de a-l transfera în Italia. 

Croitoru îi judecă aspru pe impresarii fotbalistului, care ar fi venikt cu o ofertă de 100.000 de euro pentru cel mai bun dintre jucătorii echipei din Botoșani.

“Eu, ca impresarul lui Hervin, să mă laud că am o ofertă de 100.000… sunt penibil. Deja e jenant să ieşi în ziar să spui ce ofertă are Hervin, de 100.000 de euro. Să-ţi permiţi să ieşi într-un ziar şi să spui că Hervin Ongenda are ofertă de 100.000, ca şi cum ar avea de 10 milioane, eu cred că este deranjant şi pentru el ca fotbalist.

Să ţipi în gura mare că ai ofertă de 100.000 de euro, ca şi cum ai fi la tarabă.

A venit aici după doi ani de zile în care a jucat cinci meciuri. Toţi cei din jurul lui ar trebui să respecte mai mult clubul FC Botoşani. Pentru tot ce a făcut pentru el.

Impresarii lui au stat pe unde au stat, prin Franţa şi prin Italia, iar noi ne-am chinuit cu el aici. Eu unul personal, m-am chinuit foarte mult. El a trecut prin momente foarte grele. Era greu să accepte că a ajuns foarte jos. A căzut de câteva ori din punct de vedere psihic, am reuşit să-l ridic.

1010849 marius croitoru
FOTO: Gazeta Sporturilor

Clubul l-a sprijinit din toate punctele de vedere. Am avut o discuţie cu el la începutul campionatului şi i-am explicat ce vreau de la el. A înţeles că e momentul ca el să înceapă să redevină Hervin.

El are nişte impresari în Italia şi Franţa care cred că toţi sunt deştepţi iar noi nu ne pricepem la fotbal. Ei trebuie să aibă mai mult respect faţă de acest clubul pentru că acest club l-a luat de nicăieri şi l-a făcut din nou să spere.

Să nu ia clubul la mişto pentru că nu permit. Noi ne-am chinuit foarte mult cu el şi ştiu foarte bine ce vorbesc. În momentele grele, eu şi familia mea am fost lângă el şi ştiu foarte multe. Ei mai puţin, nu au fost aici

Nici nu discutăm. Că se laudă ei că au o ofertă de 100.000… e penibil. Avem trei oferte mult mai avantajoase pentru el şi pentru club dar nu îl forţăm să plece.

Din punctul meu de vedere, cota lui este undeva la 2 milioane de euro. Dacă alţii vor 50-60 de milioane pe un jucător, noi de ce să nu vrem măcar 10%. Mi se pare pare cel mai complet jucător din România, pe poziţia lui. Hervin a demonstrat că e cel mai bun mijlocaş din România”, a tunat Croitoru, potrivit prosport.