RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Război total între Dumitru Dragomir și patronul unui club de fotbal: “Atinge apogeul nesimțirii. Va sfârși în azil”

Dumitru Dragomir (74 de ani), fostul președinte al LPF, l-a atacat din nou pe Adrian Mititelu, patronul echipei FC U Craiova 1948.

„Corleone” l-a luat în colimator și pe fiul acestuia. Mititelu jr nu s-a lăsat mai prejos și i-a răspuns lui Dumitru Dragomir.

Dumitru Dragomir s-a luptat cu stelele verzi de-a lungul vieții. Eu respect și prețuiesc bătrânii, însă Dumitru Dragomir odată cu trecerea anilor atinge și apogeul nesimțirii și a birjăriei. Tatăl meu nu a furat nimic. Nu a fost condamnat pentru o infracțiune cu prejudiciu, ci pentru o infracțiune de pericol așa cum a susținut instanta, lucru ce l-am contestat și așteptăm anul acesta ca instanțele abilitate să îl elibereze pe tatăl meu.

mitica dragomir 1

Este frustrant pentru unii că familia Mititelu nu a dat inapoi și după tot acest timp de abuzuri și nedreptăți acum se află pe punctul de a reveni pe prima scenă fotbalistică. Probabil Dumitru Dragomir va sfârși într-un azil de bătrâni de la marginea Bucureștiului, jucând table și întrebând când are meci Victoria București”, a spus Mititelu Jr., pentru ProSport.

mititelu jr

Citește și Dan Petrescu îl aduce la Kayserispor pe unul dintre cei mai valoroși jucători de la CFR Cluj

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare