Adunarea Generală Extraordinară a Federației Române de Tenis în cadrul căreia trebuia afiliate 270 de cluburi nu s-a mai ținut din lipsă de cvorum. Președintele FRT, George Cosac, a pus tunurile pe contestatarii săi. Despre cel mai aprig dintre ei, Cosac a spus că are probleme psihice. Oficialul FRT l-a luat la țintă și pe tatăl Mihaelei Buzărnescu.

Cosac a fost virulent la adresa lui Marius Vecerdea, cel care îl acuzase de fals și uz de fals.

Ce se întâmplă astăzi e un lucru extrem de grav. Cei de la Minister au apreciat declarațiile Simonei Halep și ale lui Horia Tecău. Singurii care au fost deranjați știți foarte bine cine au fost.

S-a vorbit despre falsuri și despre alte chestii la această convocare. Vă spun un lucru pe care nu l-am mai zis. În 2015, respectiva persoană (n.r. Marius Vecerdea) mi-a recunoscut că a avut probleme psihice. Din punctul meu de vedere, nu i-au trecut acele probleme.

Problema mare nu e a lui. Problema e că sunt alte persoane în jurul lui care-l iau cu atare. Federația Română de Tenis nu are dușmani, cu excepția celor care nu înțeleg acest sport”, a declarat George Cosac.

Vecerdea, patron al clubului Pamira Tenis, îi criticase pe Halep și pe Tecău.

DETALII AICI: Simona Halep și Horia Tecău, puși la zid! ”Au luat niște bani doar ca să vorbească împotriva ministrului”

Președintele FRT a acuzat că Adunarea Generală a fost boicotată.

 

Pentru că astăzi la intrare au semnat 33 de persoane şi, din păcate spre ruşinea uneia, care este chiar publică, a fugit tocmai ca să creeze o anumită problemă. Îmi pare rău pentru dânsul. Nu cred că trebuia să facă lucrul acesta pentru că nimeni nu semnează în fals la Federaţie. Nu vreau să îi pronunţ numele, a invocat anumite probleme medicale„, a declarat George Cosac.

Potrivit Digisport, cel care a plecat de la Adunarea Generală a Federației Române de Tenis ar fi fost tatăl Mihaelei Buzărnescu, Mihai, reprezentantul legal al liceului Mircea Eliade.