RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Război deschis între FCSB și CFR Cluj! “Sunt și alți fotbaliști de la FCSB care ar vrea să vină la noi”

Cristi Bălgrădean a generat un război deschis între FCSB și CFR Cluj. Portarul s-a înțeles pe ascuns cu campioana României și va pleca în vară de la ‘roș-albaștri’. Directorul sportiv de la CFR Cluj, Bogdan Mara, a declarat că sunt și alți jucători de la FCSB care ar vrea să vină în Gruia.

CFR Cluj și FCSB sunt rivale la titlu și în acest sezon. Ardelenii au un avans de 6 puncte după prima etapă din play-off-ul Ligii 1.

Gigi Becali i-a acuzat pe cei de la CFR Cluj că nu au urmat procedurile regulamentare după ce s-au înțeles cu Bălgrădean, aflat în ultimele luni de contract cu FCSB.

balgradean portar

Discuțiile nu le-am purtat direct cu Bălgrădean, ci prin intermediul unui avocat. Înțelegerea dintre noi era să anunțăm acest lucru înaintea meciului nostru direct cu FCSB. Motivul era tocmai să nu apară speculații, să nu periclităm integritatea jucătorului. Nu ne-am gândit nicio secundă la alte nebunii, cum ar fi să trântească meciul! Nu am putea vreodată să angajăm un fotbalist dacă l-am bănui capabil de așa ceva!

Suntem bucuroși că în ultima perioadă am reușit să devenim un club mai interesant pentru jucători decât este FCSB. Tot mai mulți preferă CFR când au de ales. Exemple sunt multe: Burcă, Cestor, Butean, Pașcanu. Și mai sunt și alți fotbaliști de la FCSB care ar vrea să vină la noi. Asta se întâmplă, probabil, și datorită performanțelor extraordinare din ultima perioadă, dar e și un semn că e un club serios CFR.

E posibil să nu fi acționat tocmai în limitele moralității, dar nu uitați că suntem într-o competiție și fiecare încearcă să profite de greșelile celuilalt! La fel a procedat și dumnealui în urmă cu trei ani, când a încercat să-l ia de la Cluj pe Deac. Ciprian se afla exact în situația în care era Bălgrădean acum și FCSB a căutat să-l atragă. Iar cu doi ani în urmă, domnul Becali avea întâlniri la palat cu Omrani și cu impresarul lui, în condițiile în care fotbalistul mai avea contract cu CFR pentru încă două sezoane!“, a spus Bogdan Mara pentru GSP.

bogdan-mara cfr cluj

CITEȘTE ȘI -> Bălgrădean, luat la întrebări de Mihai Stoica! „Cu cine ai ținut când a jucat Astra cu CFR-ul?”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare