Costel Enache trebuia să se întâlnească astăzi cu Gigi Becali pentru a prelua postul de antrenor la FCSB. 

Potrivit ultimelor informații, tehnicianul de la Hermannstadt s-a hotărât în ultimul moment să-l refuze pe patronul FCSB.

„Enache nu mai răspunde la telefon, nu știu! Am văzut ca sunt și nume de străini, dar nu știu ce o să facem. Sunt mulți antrenori care vor să vină, dar nu vreau să mai vorbesc de lucrul acesta. „, a declarat Gigi Becali, la ProX.

Forma slabă în care se află echipa roș-albastră și perspectivele deloc îmbucurătoare pentru confruntarea din Europa League cu Vitora Guimaraes sunt motivele pentru care Enache nu avut curaj să facă pasul la FCSB. Tehnicianul n-ar fi dorit să își asume un eventual eșec în Europa League, preluând o echipă în degringoladă chiar înaintea meciului.

De altfel, președintele celor de la Hermannstadt, Iuliu Mureșan, susține că Enache se află în drum spre Sibiu.

„Costel este în drum spre Sibiu, a fost acasă şi el, acum se întoarce. GPS-ul este la noi. Este exclus ca Enache să ajungă la FCSB. Din punctul meu de vedere e exclus. Am discutat cu el şi a ajuns şi el la această concluzie.

Jocul de aseară al FCSB-ului, deşi eu nu vorbesc despre alte echipe, nu cred că dă multe speranţe viitorului antrenor. Foarte greu pentru un antrenor care merge astăzi să poată schimba ceva în jocul echipei până joi. Să-ţi legi numele de o ratare a obiectivului nu este tocmai bine. Şi altele mai sunt.”, a declarat Iuliu Mureșan, la Digi Sport.