RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Răsturnare de situație! SCM Gloria Buzău a revenit asupra deciziei și nu se mai retrage din campionat

După ce au anunțat oficial în cursul zilei de ieri că se vor retrage din competiția internă, buzoienii au revenit asupra deciziei și se pare că își vor relua activitatea!

SCM Gloria Buzău a emis ieri un comunicat oficial prin care menționa faptul că a luat decizia de a se reatrage din competiție, înainte de reluarea campionatului după pauza de iarnă. Formația pregătită de Ilie Stan a justificat luarea acestei hotărâri radicale prin faptul că din cauza restructurărilor bugetare, dar și a interdicției de a promova în prima ligă, au decis că este mai bine să spună pas, informând pe această cale și Federația Română de Fotbal.

ilie stan buzau

Potrivit site-ului Liga2.ro, formația din Crâng a revenit cu o nouă decizie, astfel că astăzi de dimineață s-a hotărât ca echipa să își reia activitatea și să plece în cantonament. Gloria Buzău ar urma să plece în cursul acestei zile, de la ora 17:00, la Sărata Monteoru, acolo unde vor efectua pregătirea de iarnă.

Citește și Gigi Becali s-a răzgândit! Ce vedetă poate pleca de la FCSB acum: ,,Dacă dau 10 milioane, îl vând”

Antrenorul echipei, Ilie Stan, a vorbit despre posibilitatea ca echipa sa să poată continua și a mărturisit că speră ca lucrurile să se rezolve în următoarele ore, astfel încât formația buzoiană să poată primi undă verde din partea conducerii.

ilie stan 1

”Decizia este luată, cea anunțată ieri, și acum așteptăm să vedem ce se mai întâmplă în viitorul apropiat. Încă discutăm, vorbim. Nu e nimic bătut în cuie. Într-adevăr, jucătorii au venit la club, dar, deocamdată, singura decizie luată de club este de a nu le da drumul să plece, să le semneze rezilierea contractului. Încercăm să găsim o soluție ca să continuăm. Acum așteptăm să vedem ce o să se întâmple în următoarele ore. Noi avem cantonament de ieri acolo, organizat, tot, dar așteptăm să vedem ce se întâmplă, să știm niște lucruri clare, că nu mergem, așa, doar de dragul de a merge în cantonament. Așteptăm și noi niște promisiuni din parte cuiva, a unui privat”, a spus Ilie Stan, potrivit Liga2.ro.

În acest moment, Gloria Buzău ocupă locul 10 în eșalonul secund, cu 21 de puncte acumulate după 14 etape.

Citește și OFICIAL | Adi Vasile, noul selecționer al naționalei de handbal feminin a României: “Cea mai mare onoare a vieții mele!”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare