Răsturnare de situație! Rămâne Messi la FC Barcelona?

Subiectul transferului starului argentinian Leo Messi de la FC Barcelona continuă să reprezinte capul de afiș în presa internațională. Potrivit ultimelor informații, Messi (33 de ani) este dispus să rămână pe ‘Camp Nou’ până în vara anului 2021. Abia atunci poate pleca liber de contract, în condițiile în care negocierile cu Barcelona au eșuat.

Ieri seară, întâlnirea dintre conducerea FC Barcelona şi tatăl şi reprezentanţii fotbalistului argentinian Lionel Messi s-a încheiat fără niciun rezultat.

Presa din Spania anunță că Messi se gândeşte să continue la Barcelona până în 2021, când îi expiră contractul, şi apoi să plece liber. Tatăl lui Leo a încercat să negocieze o plecare imediată a starului argentinian.

Ziaristul Martin Arevalo, de la postul de televiziune argentinian TyC Sports, cel care a anunțat că Leo a trimis mesajul despărțirii de Barcelona pe 25 august, susține acum că “sunt 90% șanse ca Messi să continue cu Barcelona până în 2021”.

Manchester City a lansat o ofertă fabuloasă pentru Leo Messi – contract pe cinci sezoane, cu un salariu anual de 100 de milioane de euro, la care se adaugă un bonus la semnătură în valoare de 250 de milioane de euro.

Întrebat despre posibilitatea ca Messi să semneze cu Manchester City, tatăl său a răspuns: “Deocamdată nu e nimic. Nu am vorbit cu Pep (Guardiola), nu am vorbit cu nimeni.”

822409 1585126370 messi si pep guardiola donatii impresionante pentru lupta cu coronavirusul

Leo Messi a lipsit de la toate antrenamentele echipei, care s-a reunit, luni, în vederea reluării pregătirii pentru noul sezon, sub comanda noului antrenor principal, Ronald Koeman.

FC Barcelona continuă să susțină că notificarea legată de dorinţa lui Messi de a pleca trebuia făcută în luna iunie, iar acum starul argentinian este sub contract cu clubul până în vara anului 2021, având o clauză de reziliere în valoare de 700 de milioane de euro.