Dan Petrescu este deja istorie la Cluj. Oamenii cu banii de la campioana României au renunțat deja să mai tragă de Dan Petrescu, iar contractul cu noul antrenor este ca și semnat. Alesul este Edward Iordănescu, liber de contract după despărțirea de Astra Giurgiu.

„Edi este acum în vacanță în Grecia. O să se întoarcă marți și probabil că va merge direct la Cluj. Dacă nu se va întâmpla ceva neprevăzut va semna și contractul. A avut multe oferte în această vară, dar cei de la CFR l-au convins cu proiectul lor.” a declarat pentru realitateasportiva.net un apropiat al tehnicianului. 

Informația a fost confirmată și de președintele ardelenilor, Iuliu Mureșan.  „E posibil ca Edi Iordănescu să fie noul antrenor CFR Cluj, dacă va pleca Dan Petrescu. Oficial, nu se poate face nimic, pentru că nu e reziliat contractul cu Dan Petrescu. El e încă în vacanţă şi ar urma să vină în câteva zile la Cluj şi să rezolvăm problemele. Să ne spună clar dacă pleacă sau rămâne. Dacă pleacă, trebuie să reziliem contractul în anumite condiţii.

Eu aş spera să rămână Dan Petrescu, pentru că a făcut performanţă cu el, echipa este făcută cu acordul lui. Am mai schimbat antrenori, nu moare nimeni, nu se termină performanţa clubului. Edi Iordănescu este un antrenor bun şi un om foarte serios şi asta e foarte important. Dar contractul cu Dan Petrescu este valabil încă”, a declarat Mureşan, la Digi Sport.

Edi Iordănescu

Edi Iordănescu, 39 de ani, este fiul cel mare al lui Anghel Iordănescu. În cariera sa, Edi Iordănescu le-a mai antrenat pe Steaua (interimar), FC Vaslui (asistent), ASA Tg. Mureş, Pandurii şi CSKA Sofia. Până în aprilie 2018 a fost antrenorul Astrei Giurgiu.