RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Rapidul și-a stabilit adversarii din amicalele iernii! Cu cine se duelează giuleștenii înaintea startului oficial în 2021

Echipa antrenată de Nicolae Grigore va disputa trei partide de pregătire în perioada 16-27 ianuarie, toate în București. 

Trupa din Grant va avea ca adversare două echipe din Liga 3, dar și o contracandidată la promovarea în primul eșalon. Două dintre întâlniri vor avea loc pe arena Coresi, în timp ce cea de-a treia se va disputa pe stadionul celor de la Progresul Spartac, acolo unde alb-vișiniii vor întâlni trupa care i-a scos în acest sezon din Cupa României. În ultimul joc, Rapid o va avea în față pe Universitatea Cluj.

Ardelenii vor să se revanșeze după ce în toamna anului trecut, în sezonul regulat al Ligii 2, rapidiștii s-au impus cu 1-0. Giuleștenii se vor reuni luni și vor avea la dispoziție mai bine de o lună pentru pregătirea primului meci oficial din 2021. Echipa lui Nicoale Grigore va juca împotriva Ripensiei Timișoara pe 20 februarie.

CITEȘTE ȘI –>> Și-a anunțat revenirea spectaculoasă! Debutează duminică în 2021. Anunțul care a strâns peste 1000 de likeuri

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare