Rapidiștii, precauți înaintea meciului cu Dunărea Călărași! “O echipă imprevizibilă, cu un antrenor foarte bun”

Jucătorii Rapidului se pregătesc pentru restanța cu Dunărea Călărași, de miercuri, meci din etapa a 11-a din Liga a 2-a. Deși călărășenii sunt aproape de zona retrogradării, ‘alb-vișiniii’ se așteaptă la un meci dificil. Rapid poate să egaleze a doua clasată, CS Mioveni, în cazul unei victorii.

Rapid este echipa momentului în Liga a 2-a, cu trei victorii consecutive. Echipa lui Daniel Pancu nu concepe să rateze obiectivul promovării.

Daniel Pancu a mai scăpat de presiunea rezultatelor, dar a anunțat că va face o analiză la finalul anului. Până atunci, Rapid mai are de jucat trei meciuri în Liga a 2-a, toate în deplasare.

Dacă noi suntem bine din punct de vedere fizic și psihic, și ar trebui să fim, după cele trei victorii obținute, nu cred că ne pot surprinde cu nimic. Au câțiva jucători buni în atac, ce pot face diferența, jucători ce au evoluat în Liga 1.

Dacă ne uităm la ultimele trei partide și la jocul prestat, eu cred că vom termina în primele două, și cu puțin noroc, poate chiar pe primul loc“, a spus fundașul Bogdan Manole.

Cred că va fi un meci dificil, Dunărea este o echipă imprevizibilă, cu un antrenor foarte bun (n. a. – Cristi Pustai). Nu trebuie să ne luăm după locul din clasament, trebuie să fim foarte concentrați și dornici de victorie, cum am făcut-o și în meciurile trecute.

Într-adevăr, suntem într-o formă excelentă și suntem mulțumiți de asta. Eu zic că Mister este principalul motiv, a crezut în noi mereu, chiar și atunci când am avut un moment foarte dificil, ne-a ajutat să trecem peste și să ne dăm seama de potențialul nostru“, a declarat mijlocașul Marian Drăghiceanu.

Spynews.ro