Rapidiştii, nemulţumiţi după remiză. Grigore: “Sunt lucruri de îmbunătăţit!”

Rapid a plecat cu un singur punct de la Buzău, iar giuleştenii au doar două puncte acumulate în primele două etape din acest an. Nicolae Grigore s-a declarat nemulţumit de rezultatul obţinut în deplasare.

Antrenorul giuleştenilor crede că şi jocul echipei sale trebuie să se ridice la un nivel mai bun decât cel de la Buzău.

“E un rezultat pe care nu ni-l doream, am venit aici să câştigăm, mai ales după semieşecul de duminică, de acasă. Ne doream să recuperăm cele două puncte. Dacă am fi câştigat poate luam în calcul şi un rezultat de egalitate aici, dar ne-am dorit să câştigăm şi suntem nemulţumiţi.

Şi în cadrul jocului sunt lucruri de îmbunătăţit, aşa cum este şi în cazul rezultatelor. Sunt şi lucruri bune, am avut o posesie bune în repriza a doua, dar nu am avut luciditate în treimea adversă. Sunt lucuri de îmbunătăţit per ansamblu, lucruri generale, ne dorim să atacăm cu toată echipa, ne dorim să ne apărăm cu toată echipă.

Aşteptăm veşti de la spital legat de Luca Florică, sperăm să fie bine. Ştiu doar că a primit o lovitură în plex, şi-a pierdut respiraţia şi a ajuns la spital” – a declarat antrenorul giuleştenilor.

Sâmbăta viitoare, pe 6 martie, Rapid joacă acasă cu FC Miercurea Ciuc, echipă aflată în acest moment pe locul al şaselea în clasament.