RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Rapidiștii își fac echipă stelară dacă promovează: „Sunt țintele noastre pentru sezonul viitor”

Dan Alexa a mărturisit că are în vedere mai multe nume ale unor fotbaliști consacrați care ar putea fi aduși în Grant dacă alb-vișiniii reușesc promovarea în prima divizie. 

Rapidul a fost ultima oară în Liga 1 în sezonul 2014-2015. Atunci, Săpunaru, Daniel Niculae sau Pancu jucau pentru giuleșteni. Acum, Alexa vrea să facă o nouă echipă tare care să reziste fără probleme pe prima scenă.

„În primul rând, trebuie să promovăm. Toate energiile noastre sunt pentru jocurile astea cinci. Doamne ajută să promovăm! Eu mi-l doresc pe Gabi Tamaș, dar în momentul ăsta e inoportun să vorbim. Nu s-a discutat nimic concret. E o discuție așa cum mi i-aș mai dori și pe Budescu și pe Djokovic”, a spus Dan Alexa pentru Pro Sport.

Rapidiștii nu vor conta pe aportul fanilor la meciurile decisive din luna de foc în care se vor bate pentru promovare.

„Cred că suntem cel mai dezavantajați din punctul ăsta de vedere, noi și Petrolul, poate și UTA care are suporteri mulți. E clar un minus. Vor fi cinci meciuri, cinci finale. Trebuie să avem stare de spirit. Echipa este în creștere. Am parte de un lot de jucători foarte receptiv, un mix între jucători tineri și jucători cu experiență.

Trebuie să avem foarte mare încredere, pentru că fiecare punct este decisiv și noi trebuie să recuperăm cel mai mult. Primul meci este cel mai important. Echipa are potențial”, a mai spus tehnicianul care va debuta pe banca Rapidului în fața celor de la CS Mioveni.

CITEȘTE ȘI –>> Valeriu Iftime vrea să profite după ce Gigi Becali l-a făcut praf pe Miron: “Dacă nu îl mai vrea, îl iau înapoi” 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare