Rapidiștii, în ipostaze de senzație de 1 martie! Locul special în care au ales să împartă flori pentru doamne și domnișoare

Ștefan Grigorie, Petre Goge și Alex Ioniță 1 au mers astăzi în Gara de Nord pentru a face un gest frumos cu ocazia primei zile de primăvară din acest an.

Dacă pe teren au rămas datori prin prestațiile lor, giuleștenii s-au descurcat mult mai bine când vine vorba de atenția cuvenită reprezentatelor sexului frumos. Primele două partide din acest an pentru echipa lui Nicolae Grigore au însemnat tot atâtea remize. 2-2 cu Ripensia Timișoara și 0-0 cu Gloria Buzău sunt rezultatele formației din Grant, înaintea duelului de acasă cu Csikszerede Miercurea Ciuc, care se va disputa pe 6 martie.

Rapidiștii au oferit câte o floare tuturor domanelor și domnișoarelor care au trecut astăzi prin Gara de Nord. La mică distanță, se află în construcție noul stadion al Rapidului pe care Ionuț Voicu & Co se vor muta începând cu sezonul viitor. Fotografii de la acțiunea întreprinsă de jucătorii alb-vișiniiilor au fost urcate pe contul oficial al clubului de pe o rețea de socializare.

Citește și -> Argumentul oferit de Gigi Becali pentru schimbarea lui Haruț: „Mai bine să nu știți voi”