Daniel Pancu a primit o veste bună înaintea derby-ului cu Petrolul. Ultimul jucător adus în Giuleşti a primit cartea verde şi poate debuta chiar în ‘Primvs Derby’, pe 16 octombrie.

Rapid a făcut anunţul transferului lui Saiffedine Alami la sfârşitul lunii august, însă mijlocaşul ofensiv marocan nu primise cartea verde, şi nu a avut drept de joc pentru giuleşteni.

Problemele s-au rezolvat chiar înaintea derby-ului din Regie, cu Petrolul, iar marocanul ar putea fi unul dintre atuurile lui Pancu.

„După câteva luni de așteptare, am în sfârșit cartea verde și pot să joc. Mulțumesc Rapidului pentru eforturile depuse!” – a anunţat Alami.

💬 "După câteva luni de așteptare, am în sfârșit cartea verde și pot să joc. Mulțumesc Rapidului pentru eforturile depuse!" – Saiffedine Alami @instagram

Publicată de FC Rapid 1923 pe Vineri, 4 octombrie 2019

În vârstă de 26 de ani, Alami a mai evoluat în Liga a 2-a din România pentru Dunărea Călăraşi, în sezonul 2015-2016. Atunci a fost aproape de un transfer la Rapid, însă totul a căzut după intrarea clubului în faliment. Paris FC, unde a obţinut promovarea în Ligue 2, şi Raja Casablanca, echipă alături de care a fost vicecampion în Maroc, au fost echipele la care a mai evoluat Alami după experienţa din România.

425.000 de euro este cota de piaţă a lui Alami, potrivit transfermarkt.com.