RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Rapid va avea un nou investitor! Primarul Sectorului 1 a făcut anunțul

Victor Angelescu nu va mai fi singurul investitor la Rapid! Dan Tudorache, primarul Sectorului 1, a anunțat că Liviu Goncea va deține 50% dintre acțiunile clubului giuleștean.

Liviu Goncea (59 de ani) este un om de afaceri cunoscut pentru porecla de ”Milionarul Kia”. În prezent, este consilier local la Primăria Sectorului 1, fiind un apropiat al lui Dan Tudorache.

“Ca să închei orice discuţie, Primăria Sectorului 1 nu a dat niciun ban la Rapid. Bani la Rapid aduc prietenii mei. Victor Angelescu este unul dintre ei, iar Liviu Goncea, acţionarul de la KIA, va fi unul dintre acţionarii majoritari. Va semna actele în septembrie sau octombrie, e o chestiune de timp, un acord de preluare a 50 la sută din acţiuni. Deci 50 la sută sunt la Victor Angelescu, iar 50 la sută vor fi la Liviu Goncea. Ei vor fi cei doi acţionari ai clubului Rapid, amândoi sunt prietenii mei. Cu Liviu Goncea mă cunosc de peste 40 de ani”, a spus Dan Tudorache pentru Prosport.

Potrivit declarației de avere din iunie 2019, Liviu Goncea are nouă conturi, în lei, euro și dolari, în valoare totală de 3.439.584 lei (aproximativ 730.000 de euro). Acesta deține 51% din acțiunile Mit Motors International și KIA Romauto, 3 terenuri intravilane în București și Sinaia și o casă de vacanță în Sinaia.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare