RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

EXCLUSIV | De ce a ajuns Rapidul să tremure pentru o calificare în play-off?: “Sunt vorbe prea multe și fapte mai puține”

Rapid este obligată să câștige pe terenul celor de la Metaloglobus în ultima etapă a campionatului regulat pentru a nu își compromite sezonul și pentru a continua cursa de promovare în play-off.

Echipa la care Mihai Iosif a revenit pe bancă recent a avut un început de an coșmar. Succesul din etapa precedentă cu Dunărea Călărași i-a ținut în viață pe alb-vișinii, aflați la a doua stagiune la rând în eșalonul secund.

“La Rapid mi se pare că e vorbă cam multă și fapte mai puține. Pentru ei ar fi un dezastru dacă nu ar ajunge în play-off făcându-se și stadionul acum. Ar trebui să promoveze echipele care au condiții.

Vorbim de cele care un stadion, un lot de jucători și stabilitate, dar vedeți că nu este așa. Vin echipe aparent nesemnificative cu condiții mai slabe în diverse comune și alea intră în Liga 1 și echipele de tradiție nu reușesc”, a fost comentariul lui Iuliu Mureșan, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

liga 2 logo

În privința favoritelor pentru etapa decisivă, fostul președinte al campioanei este categoric.

“Păi echipele care sunt pe primele două locuri. Și U Cluj are condiții și poate să prindă play-off-ul și apoi să conteze acolo. Între cele 11 echipe, 6 sunt de valori apropiate și vor avea șanse toate atunci când se ajunge în play-off. Este foarte strânsa Liga 2 în acest sezon și a crescut mult nivelul competiției”, a mai apreciat Mureșan.  

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Răspunsul dat fanilor echipelor de tradiție din Liga 2: “Și eu aș vrea ca Dinamo să fie mereu în play-off!”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare