Rapid a promovat în liga secundă, iar giuleștenii vor să revină în primul eșalon al fotbalului românesc în cel mai scurt timp.

Daniel Niculae (36 ani), fost atacant al Rapidului, își dorește ca formația din Giulești să promoveze în Liga 1 la sfârșitul următorului sezon. Acesta este de părere că formația antrenată de Pancu are nevoie de jucători cu experiență pentru a reveni pe prima scenă a fotbalului românesc.

„Rapid îşi continuă marşul spre Liga I, sperăm să promoveze şi la finalul acestui an, aşa ne-am dorit acum ceva timp, când am plecat la drum împreună. Cred că dacă nu vor lua jucători cu experienţă de Liga I, chiar şi de liga a doua, va fi foarte greu cu atâtea rivale.” a declarat Daniel Niculae pentru TelekomSport.

De asemenea, fostul atacant al formației din Giulești este de părere că eșalonul secund este superior Ligii 1 datorită cluburilor de tradiție precum Petrolul Ploiești, UTA Arad, FC Argeș Pitești, Farul Constanța sau ASU Poli Timișoara.

„Liga a doua e poate mai puternică decât prima ligă. Cred că mai bine spunem aşa, cel puţin din punct de vedere al rivalităţilor, al echipelor de tradiţie. Vom vedea stadioane mult mai populate decât ceea ce am văzut în prima ligă” a mai spus Niculae pentru sursa citată.

Citește și Un jucător e istorie pentru Rapid! Ce decizie au luat oficialii din Giulești