Antrenorul Rapidului, Daniel Pancu, a exclus orice posibilitate privind o fuziune cu un alt club, pentru a juca în Liga 1 din sezonul următor. Dumitru Dragomir a sugerat o fuziune cu Academica Clinceni, liderul din Liga a 2-a.

Rapid este lider autoritar în Liga a 3-a și va promova, cel mai probabil.

Niciodată! Tradiţia şi istoria Rapidului ne împiedică să recurgem la aşa ceva pentru a promova. Nu ştiu de unde i-a venit această idee domnului Dragomir. Da, are dreptate că Rapid e un club prea mare şi trebuie să fie în Liga 1, dar nu aşa. Le transmit tuturor să nu mai vorbească despre aşa ceva pentru că o fac degeaba.

Cum să se numească o echipă cu o asemenea tradiţie Rapid Chiajna sau Rapid Clinceni? N-am nimic cu cele două echipe, din contră, dar Rapid trebuie să-şi ducă singură crucea. Trebuie să promovăm anul acesta şi anul viitor să ne luptăm pentru urcarea în prima divizie„, a spus Daniel Pancu la DigiSport.

Academica Clinceni este pe primul loc în Liga a 2-a, la o distanţă de 4 puncte de următoarea clasată, Chindia Târgoviște. Mai sunt opt etape de disputat.

Cred că Academica Clinceni ar trebui să facă o combinație cu Rapid. Veți înțelege voi. Dacă aș fi la Rapid, asta aș face. De ce să fie o anomalie? M-aș duce la Gigi Becali și la primarul de la Clinceni. Ar trebui o fuziunie între Rapid și Clinceni. Rapid e o stare de spirit, a spus Dumitru Dragomir.