Rapid a promovat în Liga a 2-a, iar oficialii clubului vor să se asigure că formația din Giulești va reveni în 2020 în primul eșalon al fotbalului românesc.

Rapid a promovat în Liga a 2-a iar, în sezonul viitor, giuleștenii vor să obțină promovarea în primul eșalon al fotbalului românesc. Astfel, clubul din Capitală și-a manifestat interesul pentru Filipe Teixeira (38 ani), jucător care a mai evoluat pentru formația din Giulești în perioada 2011-2013.

Ovidiu Burcă, unul dintre acționarii Rapidului, a dezvăluit că este pregătit să îl oferteze pe Teixeira, însă doar dacă acesta mai este motivat să joace fotbal. Oficialul din Giulești a dezvăluit că fiecare fotbalist care îmbracă tricoul clubului alb-vișiniu trebuie să fie conștient de presiunea din partea clubului, a istoriei și a fanilor.

”Nu avem un buget enorm, ci unul suficient pentru a putea lupta pentru promovarea în Liga 1. Vrem să fim chibzuiți, echilibrați, nu vrem să mai facem greșelile celor dinaintea noastră, nu vrem să îndatorăm clubul.

Am discutat cu Teixeira! Vrem să-l simțim că este motivat să mai joace fotbal, vrem să-l simțim că este motivat pentru a juca la Rapid. Așa, de dragul de a aduce jucători cu nume, cu trecut glorios, nu vom face eforturi. Fără lucrurile astea nu vom ajunge la o înțelegere. Rapid nu este un loc călduț pentru jucători, da?

La Rapid există presiunea clubului, a istoriei, a fanilor, nu e ușor. Asta este important să înțeleagă ei.” a declarat Ovidiu Burcă pentru DigiSport.