Rapid nu se refuză! Șumudică: “E echipa pe care o iubesc și inima îmi spune să merg acolo!”

Sursa Foto: Profimedia Images (BELGA PHOTO YORICK JANSENS)

Șumudică s-a despărțit de turci după ce nu a reușit să obțină vreo victorie în șapte meciuri ca antrenor al grupării Rizespor pe care a preluat-o după despărțirea de Gaziantep.

Tehnicianul care a împlinit ieri 50 de ani a mărturisit că Turcia rămâne prima variantă pentru a reveni pe banca tehnică. “Șumi-Gol” nu exclude o revenire în Giulești dacă Rapid va promova în Liga 1 și conducerea clublui alb-vișiniu ar accepta condițiile antrenorului român.

“Cu siguranță, Turcia va fi prima opțiune. Sunt în legătură cu mai mulți impresari, cu conducători de club care vor ca de la vară să preiau echipe de acolo. Puteam să iau oricând cetățenia turcă, în două zile aveam pașaportul dacă voiam.

sumudica profimedia 0321892670 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images (BELGA PHOTO LUC CLAESSEN)

În cazul în care Rapidul va promova și va exista susținere financiară și condiții de muncă bune, să-mi fie acceptat staff-ul și președintele pe care mi-l doresc, Rapid e de luat în calcul. E echipa pe care o iubesc și inima îmi spune să merg acolo. Rapidul e pe același palier cu Turcia.

sumudica 2

Îmi doresc enorm, îi doresc baftă lui Grig să promoveze. Vreau să-mi fac timp să merg la câteva antrenamente, m-aș duce și la meciuri dacă pot. Dacă facem o echipă puternică pe care s-o conduc alături de oamenii în care am încredere, aș putea să mă implic și din punct de vedere financiar, având unele relații cu oameni potenți financiar din Turcia a declarat Marius Șumudică pentru PRO X.

Marius Șumudică a evoluat ca jucător la Rapid între 1997-1999 și 2001-2002 și a antrenat în Giulești în perioada 2010-2011.

Citește și Şumudică, dorit la Dinamo! „Mă sună de o săptămână!”