Mihai Iosif, savuros după ce Rapid a zdrobit-o pe Dunărea Călăraşi cu 4-0: ,,Bag şi alunecări pentru echipa asta”

Rapid Bucureşti încă mai speră să prindă un loc în play-off-ul Ligii a 2-a, după victoria fabuloasă cu 4-0 împotriva Dunării Călăraşi.

Golurile partidei au fost marcate de către Lopez, autogol, în minutul 2, Adrian Bălan, în minutele 19 şi 67, respectiv Cătălin Hlistei, în minutul 71, din penalty.

Rapid 1

Mihai Iosif, antrenorul lui Rapid, a vorbit la finalul meciului disputat în compania echipei pregătite de Cristi Pustai. Tehnicianul giuleştenilor spune că face orice ca echipa sa să câştige şi să se califice în play-off.

Fac orice pentru Rapid, bag și alunecări, orice, numai ca să câștigăm. Poate scorul pare mare, dar a fost greu, un meci de luptă, intensitate, era un meci de totul sau nimic.

MihaiIosif

La 4-0 mai contează ce-mi place sau nu-mi place? Le-am explicat jucătorilor la ce club sunt și au dat totul, ei îmbracă tricoul joacă pentru cea mai iubită echipă din țară.

Norocul e omul diavolului, urmează o săptămână de foc, avem un meci capital, unul pe viață și pe moarte, metaforic vorbind.

La Rapid e presiune non stop și când ești pe 1, și pe 7 și pe 18, acesta e clubul nostru. Nu mă gândesc că Rapid va mai sta un an în Liga 2. Jucăm cu Metaloglobus, echipa bună, e acolo în față, dar sper să învingem.”, a spus Mihai Iosif, la finalul meciului cu Dunărea Călăraşi.

rapid slobozia
Foto: Alex Paraschiv / Sport Pictures

În urma acestui meci, Rapid a urcat pe locul 8 în Liga a 2-a, acumulând 30 de puncte din cele 18 meciuri jucate până acum.

De cealaltă parte, Dunărea Călăraşi se află pe locul 5 în Liga a 2-a, cu 31 de puncte acumulate în cele 18 meciuri jucate în campionat.

rapid buzau

Citeşte şi VIDEO | Rapid încă speră la play-off-ul din Liga a 2-a! Victorie fabuloasă înregistrată cu Dunărea Călăraşi