RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Rapid de nota 10! Daniel Pancu: „Echipa joacă după chipul şi asemănarea antrenorului”

Rapid București a făcut spectacol în Regie cu CS Făurei, scor 10-1, în etapa a 21-a din Liga a 3-a, Seria a 2-a. Antrenorul giuleștenilor, Daniel Pancu, s-a declarat mulțumit de modul în care jucătorii săi au progresat în ultima perioadă și are planuri mari alături de ‘vișinii’.

Drăghiceanu (12′), Matulevicius (29′, 44′), Cârstocea (37′), Jorza (51′, 53′), Hlistei (57′), Sefer (77′), Goge (81′), Robinho (82′) au înscris pentru Rapid.

Puşcaşu a reușit un gol superb pentru Făurei, după un șut de la distanță în minutul 45+1.

Golurile pot fi văzute AICI.

E important şi scorul, dar evoluţia e una constant bună. S-au împlinit 6 luni de când sunt antrenorul Rapidului. A fost un proces greu, am trecut prin momente grele. A trecut ceva să-mi impun stilul. Asta e echipa pe care mi-o doresc şi eu, şi-o doresc şi suporterii Rapidului. Din acest moment, nu mai accept nici o secundă ca jucătorii să nu se implice total, pentru că joacă după chipul şi asemănarea mea.

Cel puţin din punct de vedere al determinării, al agresivităţii, al disciplinei, echipa asta nu va mai avea coborâşuri. Am fost rugat de conducători, la începutul returului, să fac o evaluare şi să anticipez cumva câţi jucători vor continua cu noi în cazul promovării în Liga a 2-a. Am spus o cifră, dar pe această cale ţin să-i anunţ public că cifra pe care am spus-o atunci aproape s-a dublat în acest moment„, a spus Daniel Pancu, potrivit DigiSport.

Venirea lui Mircea Lucescu la meciul din Regie a reprezentat un factor motivator pentru rapidiști.

Publicată de FC Rapid 1923 pe Sâmbătă, 6 aprilie 2019

Le-am spus înainte de meci că a venit monstrul sacru să vă urmărească din nou. A fost şi la meciul trecut, nu poate să vadă decât o creştere în joc şi acest lucru ne va da foarte, foarte mult curaj. Din punct de vedere moral suntem foarte bine când îl avem pe nea Mircea în tribună„, a mai declarat Pancu.

Publicată de FC Rapid 1923 pe Sâmbătă, 6 aprilie 2019

Rapidul este lider în Liga a 3-a, cu un avans de 10 puncte față de Unirea Slobozia.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare