Situația lui Ciprian Tătărușanu la Nantes este una neclară! Portarul în vârstă de 33 de ani nu şi-a prelungit contractul cu echipa franceză și a fost lăsat pe banca de rezerve în ultimele etape din Ligue 1.

Site-ul butfootballclub.fr scrie că Tătărușanu ar putea rămâne la Nantes în cazul foarte probabil în care va pleca antrenorul bosniac Vahid Halilhodžić. Relația dintre cei doi nu e una tocmai bună.

Au existat informații că internaționalul român s-a înțeles cu Rennes pentru o mutare din vară, dar acest lucru nu s-a concretizat. Presa italiană a scris că Tătărușanu este dorit și în Serie A, unde a jucat pentru Fiorentina.

Ciprian a fost un om de bază pentru ‘canari’ în acest sezon, dar Vahid Halilhodzic s-a hotărât să mizeze pe portarul Maxime Dupe în ultimele etape din Ligue 1.

L’Equipe a scris că antrenorul bosniac a fost deranjat de faptul că Tătăruşanu a jucat cu infiltraţii pentru naţionala României în preliminariile EURO 2020, dar a susţinut că este accidentat înaintea meciului cu Reims din 17 martie, din Ligue 1.

În acest sezon, Ciprian Tătărușanu a primit 30 de goluri în 27 de partide pentru Nantes.