Rămâne Maurizio Sarri la Chelsea? “Sunt fericit! Cred că merit să antrenez această echipă”

Chelsea Londra a câștigat Europa League, după o finală jucată la Baku împotriva rivalilor de la Arsenal, scor 4-1. Antrenorul italian Maurizio Sarri nu este sigur în privința viitorului său, deși a avut un sezon reușit cu echipa de pe Stamford Bridge.

Olivier Giroud (49′), Pedro Rodriguez (60′) și Eden Hazard (65′ – penalty, 72′) pentru Chelsea, respectiv Alex Iwobi (69′) la Arsenal au înscris în capitala Azerbaidjanului.

Maurizio Sarri (60 de ani) a câștigat primul lui trofeu important ca antrenor.

Sunt foarte fericit. Acest trofeu este foarte important pentru noi. Am meritat să câştigăm. După ce am avut probleme în ianuarie şi februarie, am reacţionat. Până la urmă am ajuns în Liga Campionilor prin Liga Europa, ceea ce nu este uşor. Am jucat 15 meciuri, am câştigat 12 şi am remizat în trei, astăzi am meritat victoria. Sunt foarte mulţumit de jucătorii mei.

Sezonul s-a încheiat acum, astfel că joi voi discuta cu conducerea clubului. Trebuie să ştiu ce poate face clubul pentru mine, ce pot face eu mai bine pentru club. În câteva zile vom lua o decizie. Sunt norocos că sunt la Chelsea, unul dintre cele mai bune cluburi din cel mai bun campionat din lume. În acest moment sunt fericit, dar bineînţeles că vreau să ştiu dacă și clubul este mulţumit, ce putem face mai bine. Cred că merit să antrenez această echipă, dar este doar opinia mea“, a spus Maurizio Sarri, citat de BBC.