Rămâne la Universitatea Craiova! Gustavo și-a prelungit contractul cu oltenii

gustavo-universitatea-craiova

Universitatea Craiova a reușit astăzi să-și asigure serviciile unui alt fotbalist de valoare. După ce l-au convins pe Florin Gardoș să rămână la club, oltenii i-au prelungit înțelegerea și brazilianului Gustavo Vagenin.

Dacă în cazul lui Gardoș vorbim de o prelungire până la finele acestui sezon, cu opțiune pentru încă un an, în ceea ce-l privește pe Gustavo, oltenii s-au asigurat că vor beneficia de serviciile acestuia pentru încă trei ani.

„Brazilianul care a contribuit decisiv la câștigarea Cupei României a semnat prelungirea contractului cu Știința pentru încă 3 ani. Mult succes în continuare, Gustavo Di Mauro Vagenin!”, au anunțat oltenii pe pagina oficială de Facebook.

Gustavo a semnat prelungirea contractului

🤝 Brazilianul care a contribuit decisiv la câștigarea Cupei României a semnat prelungirea contractului cu Știința pentru încă 3 ani. Mult succes în continuare, Gustavo Di Mauro Vagenin!#Gustavo#SustineStiinta#AsaELaCraiova

Publicată de Universitatea Craiova pe Vineri, 5 iunie 2020

Gustavo nu este la prima experiență în tricoul Craiovei. Sud-americanul a mai îmbrăcat tricoul alb-albastru în perioada iulie 2016 – iulie 2018.

În martie 2020, Gustavo a revenit în Bănie după o perioadă de doi ani petrecută la Liaoning, în China.

Citește și • Revoltător! Dialog rasist la mizeul noptii: „Se vede pe fața lui Coman că e țigan”