Gaz Metan a reușit o nouă victorie importantă în play-out, 1-0 cu Dunărea Călărași, iar Edi Iordănescu a vorbit și despre mult vehiculata sa trecere la FCSB.

„Pentru mine, subiectul ăsta nu există. Mai e o săptămână, îmi doresc să o duc la capăt bine. Sunt lucruri foarte bune aici care se întâmplă, în activitatea noastră, sunt lucruri pozitive. Rezultatele sunt foarte bune şi, ce mă bucură cel mai tare, aceste rezultate vin pe un fond de joc extrem de bun”, a declarat Edi Iordănescu, la Telekom Sport.

Tehnicianul pare tot mai tentat să continue la Gaz Metan, care poate să termine pe primul loc în play-out.

„Nu vreau să îmi interpretaţi vorbele. Eu am spus că mai am un an contract. Legal, nu pot să negociez cu nimeni. Vreau să terminăm bine, vreau să câştigăm şi ultimul joc, dacă se poate să câştigăm şi playout-ul. Deja eu lucrez la programul echipei pentru partea precompetiţională, lucrez la selecţie. Am început discuţiile de prelungire a unor contracte. Am început să targetăm deja şi să contactăm şi alţi jucători care sunt la final de contract. Pregătesc lucrurile pentru aici.

Dacă, Doamne Fereşte, la final ne aşezăm, discutăm şi nu ne bazăm pe ceea ce eu consider că e necesar pentru a intra în playoff, şi ceea ce mi s-a promis în final, fiţi siguri că ne vom strânge mâna şi voi alege alt drum. Inclusiv, cum am spus, sunt dispus să aştept o perioadă dacă la momentul respectiv nu vor mai fi propuneri pentru mine. Sau va fi prea târziu să mă gândesc la alt proiect. Şi cu asta cred că am spus totul”, a mai afirmat Iordănescu.