Rămâne Contra la Dinamo? ”Încă îşi doreşte să scoată echipa la liman!”

Cosmin Contra a anunțat că are de gând să plece de la Dinamo, însă un fost antrenor al roș-albilor anunță că ”Guriță” ar avea, de fapt, alte planuri.

Contra a preluat formația din Ștefan cel Mare în urmă cu două luni și jumătate. În acest moment, ”câinii” se află pe locul 15 în clasament, cu 6 puncte obținute în 10 etape.

Adrian Mihalcea (44 ani), fost antrenor la Dinamo, a vorbit despre situația în care se află clubul din Capitală. Tehnicianul susține că, deși a anunțat că pleacă, Cosmin Contra ar lua în calcul să rămână la cârma formației roș-albe.

”Este foarte dezamăgit de ce i s-a întâmplat, lui i s-a garantat şi i s-au promis lucruri măreţe. Nici măcar una dintre aceste condiţii nu i-au fost îndeplinite şi este normal să sufere. El încă îşi doreşte să scoată echipa la liman, dar este dificil să lucrezi cu jucători nemulţumiţi, jucători care sunt sătui de promisiuni.

Bineînţeles că atunci când lucrurile nu merg din punct de vedere sportiv, antrenorul este cel mai vinovat, lui i se cere capul şi nu e primul. Ce le transmit e să aibă răbdare. Asta le transmit, răbdare! Dacă lucruirle în administraţia clubului se vor rezolva şi dacă mai rămâne sau dacă îşi mai doreşte să rămână, Cosmin va reuşi să schimbe faţa echipei.” a declarat Mihalcea pentru Antena Sport.

adrian-mihalcea-dinamo

Citește și EXCLUSIV | Știau spaniolii de insolvență? ”Au cântărit bine! Așa a fost și la CFR”