RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

OPINIE | „Micul Becali” taie și spânzură pe Facebook

„Micul Becali” iese la atac după ce Florin Bratu l-a „urecheat” pe Cătălin Straton pentru declarația făcut la finalul meciului cu FC Argeș, când a afirmat că a semnat cu cel mai puternic club din România.

Bratu a declarat că Straton s-a grăbit și că nu ar fi trebuit să facă o astfel de declarație, ținând cont că abia s-a despărțit de Dinamo.

MM Stoica, un fel de mic-Becali, sare la gâtul lui Bratu și îi transmite că FCSB nu va avea nevoie de serviciile sale, așa că poate sta liniștit în banca sa.

„Florin Bratu îl ceartă pe Straton.
Zice așa : «A dat o declarație nefericită că FCSB e cel mai mare club, aici probabil din frustrare, din răutate. Pentru că a fost la un club ca Dinamo până acum o săptămână, trebuia să nu o facă. Și eu am spus că nu o să antrenez niciodată la Steaua. Și dacă mă sună… nu o să antrenez.»
Zic și eu așa : «Nu te sună… deci ai încheiat perfect micul și nervosul tău discurs matinal. Nu o să antrenezi»”, a scris Mihai Stoica pe pagina sa de Facebook.

După ce Gigi Becali a anunțat că se retrage din viața publică, MM Stoica a considerat că e oportun să-i ia locul și s-a lansat într-o serie de atacuri în staga și în dreapta pe rețelele de socializare, pentru că vorba aia, orice club are nevoie de „trompeta” lui.

Citește și • EXCLUSIV | Bouhenna la CFR Cluj? Ce spune Cornel Șfaițer despre transferul fundașului

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare