RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Radu Drăgușin, comparat cu un star de la Liverpool! Ce spune presa din Anglia de jucătorul român

Radu Drăgușin (19 ani), jucătorul celor de la Juventus este comparat de ziarele din Anglia cu fotbalist de la Liverpool, Virgil van Dijk.

Radu Drăgușin, convocat de selecționerul reprezentativei de tineret a României, Adrian Mutu pentru turneul final din Ungaria, EURO 2021 este comparat cu vedeta de la Liverpool, Virgil van Dijk. Presa din Regatul Unit spune că internaționalul român, Radu Drăgușin poate un ajunge un fotbalist de mare valoare și nu este de mirare că în ultimii ani cluburi importante din Europa au încercat să obțină semnătura tânărului fundaș.

“Cu o înălţime de 1.90, solidul fundaş Drăguşin este numit “Virgil van Dijk de România” datorită felului în care se descurca cu mingea în timp ce arată o poziţionare fantastică în mijlocul defensivei. La Juventus, tânărul de 19 ani învaţă de la Leonardo Bonucci şi Giorgio Chiellini. Pirlo, antrenorul echipei, i-a oferit posibilitatea să se remarce şi la prima echipă.

radu dragusin juventus profimedia 0587008092 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images (Jonathan Moscrop/Sportimage via PA Images) Radu Drăgușin

La fel ca Kluivert, nu este o surpriză că Drăguşin a devenit un fotbalist profesionist, ţinând cont de faptul că părinţii lui au jucat volei şi baschet. Chelsea, PSG şi Atletico Madrid au încercat să obţină semnătura acestuia în ultimii ani şi nu încape urmă de îndoială că poate deveni unul dintre cei mai buni fundaşi” au precizat cei de la publicația Dailymail.

RaduDragusin
Sursa Foto: Profimedia Images Radu Drăgușin

800.000 de euro este cota de piață a lui Radu Drăgușin, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com.

Citește și Radu Drăgușin, tot mai aproape de o plecare de la Juventus! Presa britanică anunță viitoarea destinație a românului

 

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare