Rădoi vrea trei secunzi la națională! “El e opțiunea numărul 1”

naționala-româniei-mirel-radoi

Mirel Rădoi are planuri mari pe banca naționalei României!

La o zi după prezentarea oficială, Rădoi a dezvăluit că vrea trei secunzi, dar și că Nicolae Dică n-a acceptat deocamdată oferta FRF.

“Va trebui să vedem în următoarele zile dacă voi avea un staff cu doi sau chiar al treilea secund, vom vedea care vor fi oamenii. Chiar am avut o discuţie cu Dică şi cu alţi antrenori care pot fi secunzi pentru că trebuie să ştim de la bun început pentru că, cine va veni, trebuie să parcurgă aceşti doi ani de la naţională.

Nu vreau să trecem printr-un episod în care după o lună să primească ofertă şi să vrea să plece ca antrenor principal. Vorbim, totuşi, despre naţionala României, vreau să fiu foarte clar, nu vreau nici eu să încurc pe altcineva, nici altcineva să creeze o atmosferă neplăcută la nivel de staff”, a spus Rădoi.

radoi conf

“Dică e opţiunea numărul 1, dar la fel de bine dacă vrea să continue la o echipă de club sau în altă parte, va trebui să am şi alte variante. Primul criteriu la care m-am gândit n-a fost loialitatea, a fost pasiunea. În momentul de faţă sunt alte criterii la care mă uit. Pasiune, implicare, nu o să accept niciodată un secund care va sta lângă mine şi va spune mereu da”, a subliniat Rădoi.

nicolae dica 1