Convocare de urgență la națională! Pe cine a chemat Rădoi în locul lui Chiricheș

Update 23.00: Convocare de urgență la națională!

Cristi Manea (CFR Cluj) se va alătura ”tricolorilor”, după ce s-a constat că Vlad Chiricheș a suferit o leziune fibrilară la nivelul gambei drepte. Acesta are nevoie de 8-10 zile de tratament și recuperare.

”Mirel Rădoi a decis convocarea de urgență a fundașului Cristi Manea de la CFR Cluj. Acesta se va alătura încă din această noapte lotului nostru cantonat la Mogoșoaia, disputând în această seară partida din deplasare cu Viitorul din Liga I.” a anunțat FRF.

cfr craiova mihaila manea

—————————————————————————————————

Vlad Chiricheș, căpitanul echipei naționale a României, s-a accidentat în prima repriză a meciului Sassuolo – Crotone, sâmbătă, în etapa a treia din Serie A. Selecționer Mirel Rădoi a transmis că vrea să-l protejeze pe Chiricheș. Prin urmare, sunt șanse minime ca fundașul să joace pentru ‘tricolori’.

Accidentarea a survenit în minutul 33 al meciului, când Vlad Chiricheș a fost înlocuit cu Ayhan.

Nu se știe deocamdată cât de gravă este accidentarea fundașului român, care a fost afectat de probleme medicale în ultimii ani. Presa italiană a scris că este vorba despre o problemă musculară la piciorul drept pentru Chiricheș, în zona dintre gambă și gleznă.

Până când nu vom ști rezultatul RMN-ului, nu vom ști verdictul. Până diseară vom avea rezultatul. Dacă va fi un verdict negativ, va trebui să avem foarte mare grijă de el. Chiar am discutat cu cei de la Sassuolo să-i facem un plan special, pentru că venea după o perioadă de inactivitate și jucase doar două meciuri“, a spus Mirel Rădoi la conferința de presă.

Vlad Chiricheș (30 de ani) este un om de bază pentru selecționerul Mirel Rădoi în vederea meciurilor cu Islanda, Norvegia și Austria.

#HaiRomania #LuptamImpreuna 🇷🇴

Publicată de Echipa națională de fotbal a României pe Miercuri, 30 septembrie 2020

CITEȘTE ȘI -> VIDEO | Rădoi e ‘războinic’ înaintea meciului crucial cu Islanda! “Mi-aș dori o atmosferă incendiară, cu foarte mulți spectatori”