România a învins Anglia cu 4-2 și are punctaj maxim în grupă la Euro, după un meci în care Florinel Coman a marcat două goluri. 

Mirel Rădoi l-a ridicat în slăvi pe Coman și a remarcat parada decisivă a lui Ionuț Radu, al scorul de 2-2.

Eu nu ştiu de unde au avut băieţii ăştia atâta energie ca să alerge atât de mult. Sunt un român mândru! Mă bucur că băieţii au înţeles ce şansă au. La 2-2, vă zic sincer, nici eu nu mai credeam că vom câştiga. Am încercat atunci să blocăm zonele unde ei erau puternici, pentru că nu mai puteam să ţinem jocul pe contre.

Florinel Coman mi-a dat în seara asta o palmă pe care eu o aştept mereu. Eu asta aştept de la fiecare jucător care intră pe teren. A intrat pe teren şi a făcut diferenţa. Şi-a câştigat locul de titular. Datorită lui Florinel Coman am câştigat azi. În momentul ăsta, Florinel chiar e adevăratul Mbappe.

Avem avantajul de a juca ultimii şi vom vedea exact ce se va întâmpla şi de ce avem nevoie pentru a ne califica în semifinale.

Cred că momentul în care Ionuţ Radu a avut acea paradă la 2-2 a fost decisiv. Ne-am dat seama că trebuie să suferim şi mai mult dacă vrem să obţinem un rezultat bun.

E a doua pagină de istorie. Încă n-am terminat cartea aia pe care vrem s-o scriem împreună”, a spus Mirel Rădoi, la conferinţa de presă.