Rădoi a luat decizia finală în privința viitorului la echipa națională! ”Totul este clar!”

Mirel Rădoi a luat decizia finală în privința viitorului pe banca naționalei.

România a remizat cu Irlanda de Nord la Belfast, scor 1-1, și și-a îndeplinit obiectivul: a ajuns în urna a doua valorică la tragerea la sorți pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2022.

Actualul selecționer anunță că are de gând să continue aventura la cârma primei reprezentative.

”Am întâmpinat ceva probleme, mai ales în repriza a doua. Mă bucur că am ajuns în urna a doua valorică. Mă așteptam la ce s-a întâmplat. Pentru ei contează mult atitudinea. Puteam să câștigăm.

Noi trebuia să-i facem pe jucători să înțeleagă. Dacă nu mai speram, nu mai eram în fața voastră astăzi. Ușa naționalei se va deschide prin prisma evoluțiilor lor. A trebuit să accesăm jucătorii care erau pe această listă. 

radoi

M-a mulțumit prima repriză, am încercat apoi să dominăm adversarul. Mă bucur că după ce am fost conduși ne-am regăsit. Era important pentru noi. Echipa a avut reacție. Am avut încredere că putem să marcăm.

Eu am în continuare contract. Dacă Federația va dori să nu mai rămână, vom discuta. Absolut, niciodată nu am declarat altceva. Totul este clar.” a declarat Rădoi la finalul meciului, la ProX.

radoi austria

Citește și VIDEO | Irlanda de Nord, greu de învins! România și-a îndeplinit obiectivul. Bicfalvi, eroul lui Rădoi