Meciul dintre Astra şi FCSB continuă să stârnească reacţii în fotbalul românesc. Valeriu Răchită i-a ironizat pe fundaşii echipei din Giurgiu: la golurile primite au făcut filaj, nu marcaj!

Răchită a comentat victoria obţinută de FCSB la Giurgiu. Fostul manager al Petrolului a rămas surprins neplăcut de prestaţia fundaşilor de la Astra în duelul cu vicecampioana.

„Filajul, nu pot să îi spun marcajul, la golurile FCSB, n-a fost marcaj, a fost filaj” – a comentat Răchită la Digi Sport.

Fost jucător al Stelei, Răchită nu crede că echipa lui Gigi Becali va câştiga titlul după trei sezoane fără trofeu. Antrenorul lui Poli Timişoara l-a ironizat pe finanţatorul roş-albaştrilor.

„FCSB, deşi are acelaşi antrenor de câţiva ani, se pare că lotul de jucători nu rezonează cu cerinţele antrenorului” – a fost verdictul lui Răchită cu trimitere la stilul de lucru al lui Gigi Becali.

După două Etape din playoff, FCSB este la cinci puncte în urma liderului CFR Cluj.

CITEŞTE ŞI: Gigi Becali, prima reacție după ce FCSB a fost acuzată de blat: ”Ce e imoral? Așa am convenit, să ne dea banii!”