Răchită, gata să parieze: “Budescu vine la Petrolul!”

Valeriu Răchită a anunţat explicit intenţia lui Constantin Budescu de a reveni la Petrolul! Fostul manager al clubului ploieştean este gata să parieze pe întoarcerea atacantului în vârstă de 32 de ani.

Răchită, antrenorul care a contribuit la ascensiunea lui Budescu în fotbalul mare, ţine şi acum legătura cu atacantul transferat recent la Damac, în Arabia Saudită.

“Am vorbit și aseară cu el. E un jucător care îți poate rezolva meciul dintr-o fază. A ajuns într-o țară unde banii sunt la ordinea zilei, nu are un Alibec acolo care să marcheze din pasele lui.

Eu l-aș aduce la echipa națională oricând! Fac un pariu cu voi. Dacă Petrolul promovează în Liga 1 și Budescu este liber, Budescu va juca la Petrolul, nu la FCSB” – a declarat Răchită la Digi Sport.

Constantin Budescu a ajuns la Petrolul încă din perioada junioratului şi a jucat pentru prima echipă a ploieştenilor din 2005 până în 2011, însă niciodată în Liga 1.

Desemnat fotbalistul român al anului în 2017, Budescu are în palmares o Cupă şi o Supercupă a României, ambele câştigate cu Astra Giurgiu.

La Petrolul, Budescu a marcat 41 de goluri în 151 de meciuri în campionat.