“Putem să batem pe oricine…dacă vrem”. Declarație controversată a lui Eden Hazard

Eden Hazard continuă seria declarațiilor controversate, după ce în urmă cu o săptămână a declarat că pentru el ” nu contează antrenorul”.

După o serie de declarații cel puțin surprinzătoare și controversate, Eden Hazard a mai lansat o declarație de acest tip precizând că Chelsea, clubul la care activează starul belgian, poate învinge pe oricine dacă își dorește.

“Trebuie să fim concentrați. Știam că această lună va fi una foarte grea pentru noi, dar suntem Chelsea, putem să batem pe oricine…dacă vrem. Așa că trebuie să ieșim pe teren și să jucăm fotbal, așa cum am făcut-o în acest meci” a declarat Eden Hazard pentru Chelsea TV.

Chelsea a învins-o cu 5-0 pe Huddersield Town în cadrul etapei a 25 a din Premier League, belgianul punctând o dată din penalty.

Cred că antrenorul o să fie fericit pentru că își dorea să vadă o reacție din partea noastră și exact asta a primit. Acestea sunt meciurile pe care le așteaptă de la noi. Suntem bucuroși că am câștigat și așteptăm meciul cu Manchester City. Trebuie să legăm victoriile” a mai spus decarul londonezilor.