George Pușcaș, răsfățatul antrenorului și al presei din Anglia! ”Omul potrivit la locul potrivit”

George Puşcaş a marcat un gol pentru Reading, în meciul câștigat luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 în fața formației Derby County.

Confruntarea a contat pentru etapa 40 din Championship. Atacantul român a fost titular, iar cu golul înscris în minutul 57, a dublat avantajul formației sale. A fost schimbat în minutul 82, cu portughezul Lucas Joao.

puscas reading

La finalul jocului, antrenorul de la Reading, Veljko Paunovic, l-a lăudat pentru marcarea golului, al patrulea din acest sezon, dar și pentru jocul excelent făcut.

“Sunt foarte bucuros pentru Pușcaș. Mă ajută faptul că el înscrie, am un lot bogat și valoros. Pușcaș a făcut o treabă excelentă azi”, a declarat Paunovic.

puscas profimedia 0595672195
FOTO: Profimedia

Nici presa din Anglia nu s-a lăsat mai prejos și a avut cuvinte de laudă pentru George Pușcaș. Pentru prestația avută, publicația locală GetReading l-a notat pe român cu 7.

“Pușcaș a primit o șansă ca titular, după ce Lucas Joao a fost lăsat pe bancă. Românul a fost destul de discret în prima repriză, dar a fost omul potrivit la locul potrivit în repriza a doua. Pușcaș a dublat avantajul echipei înainte de minutul 60, cu al patrulea gol marcat în acest sezon”, au notat jurnaliștii locali din Reading.

puscas profimedia 0602604621
Pușcaș. Foto: Profimedia

George Pușcaș a avut o evoluție contrastantă în ultima săptămână. Golul marcat pentru echipa de club vine să mai taie din criticile primite după ultimul meci de la echipa națională, cel cu Armenia, când a fost eliminat direct după o intervenție neregulamentară asupra unui adversar.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | George Pușcaș a înscris un gol splendid pentru Reading