Echipa națională de tineret a României s-a întors azi-noapte de la Campionatul European găzduit de Italia și San Marino. Pe Aeroportul Otopeni, atacantul George Pușcaș a declarat că ‘tricolorii’ au o generație foarte bună care poate obține rezultate notabile și la seniori.

Deși au aterizat pe Aeroportul Otopeni în jurul orei 2, ‘tricolorii’ au fost întâmpinați de peste 500 de suporteri, care au creat o atmosferă incredibilă.

Jucătorii României U21 se întorc acasă după parcursul fenomenal de la EURO 2019 🇹🇩👏🏻

Publicată de ProSport pe Vineri, 28 iunie 2019

Naționala de tineret a reușit o performanță deosebită la Euro 2019: prezența în semifinale și obținerea dreptului de a participa la Jocurile Olimpice Tokyo 2020.

E incredibil ce se întâmplă. Această generaţie va creşte în câţiva ani şi va duce greul la naţionala mare. A fost greu, a fost presiune, dar suportul fanilor ne-a dat putere şi ne-a făcut să mergem mai departe. Cred că suntem o generaţie de fier, pentru că am avut un caracter de fier. Cred că unitatea grupului a fost cea mai importantă. Pe tot parcursul nu am avut de demonstrat nimănui nimic, toţi am fost uniţi, ne simţeam uniţi. Unitatea şi foamea de victorii s-a arătat la acest turneu„, a declarat George Pușcaș.

Germania – România: 1-1, în minutul 26

GOOOOOOOOL! Tricolorii egalează în minutul 26https://www.tvrplus.ro/live/tvr-1 #EURO2019 #TVR1 #HaiRomânia!

Publicată de TVR1 pe Joi, 27 iunie 2019

Germania – România: 1-2, în minutul 44

GOOOOOOOOL! Tricolorii preiau conducerea în minutul 44https://www.tvrplus.ro/live/tvr-1 #EURO2019 #TVR1 #HaiRomânia!

Publicată de TVR1 pe Joi, 27 iunie 2019

4 goluri a înscris George Pușcaș (23 de ani, Palermo) la Campionatul European de tineret.