PSG a făcut primul transfer din această iarnă. “Împărtășim aceleași ambiții”

Clubul Paris Saint-Germain a anunțat transferul mijlocașului argentinian Leandro Paredes de la Zenit Sankt Petersburg. Paredes a împlinit azi 25 de ani.

Leandro Paredes a semnat un contract valabil până în 2023 cu campioana Franței.

Rușii vor încasa 47 de milioane de euro pentru cedarea mijlocașului central.

Născut la Buenos Aires, Paredes s-a format la academia clubului Boca Juniors. A câștigat Apertura (2011) și Cupa Argentinei (2012), înainte de a fi transferat de AS Roma (2015). în vara anului 2017, Zenit Sankt Petersburg a plătit 23 de milioane de euro în schimbul mijlocașului.

Leandro Paredes are 9 selecții și un gol la echipa națională a Argentinei. 

După experiențele din Italia și Rusia, am această oportunitate fantastică de a descoperi o ligă nouă și de a îmbrăca unul dintre cele mai prestigioase tricouri din lume. Cunoaștem cu toții extraordinara dimensiune sportivă a PSG, jucătorii și staff-ul. Împărtășim aceleași ambiții înalte și voi da totul pentru club. Abia aștept să intru în atmosfera palpitantă de pe Parc des Princes, având în vedere că am crescut în febra fotbalului din Argentina“, a spus Paredes pentru site-ul oficial al parizienilor.

PSG avea o problemă în zona mijlocașilor centrali, după ce Adrien Rabiot a intrat în conflict cu clubul și a refuzat să semneze prelungirea contractului.

Spynews.ro