Florin Prunea și Dan Nistor au reacționat la declarațiile lui Florin Bratu privind situația de la Dinamo și restanțele salariale. Președintele și căpitanul ‘câinilor roșii’ l-au acuzat pe Bratu că le oferă informații eronate fanilor.

Fost jucător şi antrenor la Dinamo, Florin Bratu a declarat că salariile sunt foarte mari la echipa din Ștefan cel Mare, care nu ar trebui să rateze participarea în play-off. 

După 20 de etape din Liga 1, Dinamo ocupă locul 7 în clasament, la două puncte de ultima poziție de play-off.

Bratu n-are de ce să vorbească despre Dinamo. Ar trebui să tacă din gură, că n-a făcut nimic atunci când a fost antrenor aici. Se mai dă și mare dinamovist. Jos pălăria pentru cariera lui de jucător, dar, ca tehnician, și-a demonstrat valoarea și la Dinamo.

Și să-și mai măsoare cuvintele și cu cifrele alea despre salarii, că nimeni n-are la Dinamo 14-16.000 de euro pe lună. Inclusiv la mine sunt povești. Ar fi fost bine dacă aveam atât, dar, dacă e nevoie, o să-i arăt public, negru pe alb, ce salariu am eu, ca să nu mai arunce cu vorbe false„, a spus Dan Nistor, după meciul Hermannstadt – Dinamo 4-2.

De unde știe Bratu că e supărată conducerea lui Dinamo? Cu cine a vorbit, că la club sunt trei oameni care conduc. Patronul, eu și Bălănescu. Nu cred că a discutat cu domnul Negoiță. Cu mine nici atât! Și atunci? Să spună exact cu cine a discutat! Eu aș avea un singur mesaj pentru Bratu: năpârcile apar mereu doar la greu!

Cât voi fi la Dinamo, el nu va mai antrena aici, din cel puțin două motive. Unu: pe vremea când era jucător, a trădat clubul și, la îndemnul unui impresar, a plecat din cantonament de la Cluj, înaintea unei partide cu Bistrița, provocând același gest și din partea altor cinci colegi. Doi: e un antrenor foarte slab, lucru dovedit de ultimele lui rezultate„, a declarat Florin Prunea.