RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Prunea neagă că a cerut demiterea lui Uhrin! “Dacă nu eram eu, era alt antrenor aici”

Situația de la Dinamo este incertă inclusiv din punctul de vedere al conducerii! După calificarea în semifinalele Cupei României, managerul general Florin Prunea a infirmat faptul că i-a cerut lui Ionuț Negoiță să-l demită pe Dusan Uhrin.

Aseară, Dinamo a învins-o pe Academica Clinceni cu 1-0, luându-și revanșa pentru eșecul din Liga 1.

Din vară sunt apele agitate încontinuu la Dinamo. Sunt niște adieri de vânt, înainte de niște meciuri importante trebuie să se întâmple ceva, ne-am obișnuit. Nu am avut nicio discuție cu Dusan și orice vorbesc eu cu Dusan sau cu oricine din club, domnul Negoiță, sau cine mai este, eu prefer să le țin pentru mine. Dacă sunt alții care fac aceste discuții publice, asta nu mi se pare în regulă. Nu e normal să fie așa.

Aș vrea să închei acest subiect, nu am avut nicio convorbire, nicio secundă, cu Dusan. Știți foarte bine că eu l-am adus pe Dusan Uhrin la Dinamo, eu l-am adus, Florin Prunea, și sper să-și încheie mandatul, are contract 2 ani de zile, și am încredere că-l va termina cu capul sus pentru că este un antrenor foarte bun. Dacă nu eram eu, era alt antrenor aici. Mi l-am dorit foarte mult pe Dusan, am o relație cu el corectă, normală.

Cu suporterii poți să discuți orice, sunt oameni pe care-i interesează Dinamo, îi cunoaștem, avem relații normale, dar nu s-a pus problema ca ei să decidă să rămână Dusan. Eu n-am vorbit cu el să plece. Dar indiferent ce discutăm, ar trebui să rămână între noi“, a spus Florin Prunea.

CITEȘTE ȘI -> Dinamo are fani de milioane! O nouă tranșă de bani a intrat în conturile clubului

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare