Prunea, declarații fără perdea: ”Ăsta e singurul lucru pe care i-l reproșez lui Negoiță!”

Florin Prunea, președintele lui Dinamo, a dezvăluit care este singurul lucru pe care i-l reproșează lui Ionuț Negoiță.

Formația din Ștefan cel Mare se află într-o situație dificilă: ”câinii” mai au nevoie de 180.000 de euro pentru a obține licența pentru Liga 1.

Florin Prunea recunoaște că are să îi reproșeze lui Negoiță un lucru. Oficialul clubului roș-alb este de părere că acesta nu trebuia să anunțe că vinde Dinamo cu un leu într-un moment în care apele erau liniștite în Ștefan cel Mare.

“Singurul lucru pe care i-l reproşez lui Negoiţă este că a ieşit să spună că Dinamo e de vanzare pe un leu, într-un moment bun al echipei noastre. Acolo s-a rupt totul. Îi ziceam lui ”Danciu” pe drum, eu cred că face anunţ că a văzut că merge treaba bine, veneam după trei-patru victorii, să vezi că face anunţul că reia finanţarea la echipă şi de aici nu ne mai prinde nimeni.

Am intrat în birou şi ne-a spus ce urma să vorbească. Cred că am încercat o jumătate de oră să îl conving să nu facă chestia asta. Din păcate nu am reuşit. Eu ştiam consecinţele care vor fi. a declarat Florin Prunea pentru TelekomSport.

prunea

Citește și Dănciulescu a vorbit despre gestul care i-a emoționat până la lacrimi pe dinamoviști: ”La mine rămân amintirile!”