Florin Prunea crede că Mirel Rădoi a pierdut vestiarul naționalei: “Există o ruptură iremediabilă!”

Selecționerul primei reprezentative a României, Mirel Rădoi, este din nou luat la țintă după eșecul rușinos de pe terenul Armeniei!

“Tricolorii” au pierdut pentru prima dată în istorie la Erevan, iar acest lucru a declanșat valul de critici pentru Mirel Rădoi și jucătorii săi. România a reușit să obțină doar trei puncte din primele trei dueluri ale preliminariilor pentru Mondialul de anul viitor, iar drumul spre Qatar se pare că este din ce în ce mai departe după rezultatul de aseară.

După meci, fostul component al Generației de Aur, Florin Prunea, a vorbit despre atmosfera din acest moment din cadrul echipei naționale a României. Fostul portar crede că în vestiarul “tricolorilor” este de mai mult timp o ruptură, iar acest lucru l-ar fi făcut chiar și pe Ciprian Tătărușanu să se retragă. Prunea a mărturisit mai apoi că nu îl vede pe Mirel Rădoi în acest moment un antrenor potrivit pentru prima reprezentativă a țării.

radoi conferinta

“Nu mai trebuie să ne ascundem. Avem o mare problemă, a vestiarului! Eu am spus asta și după ce s-a retras Tătărușanu. Eu am știu ce vorbesc, de ce s-a retras cu adevărat Tătărușanu! Așa, deodată.

La echipa națională sunt probleme în vestiar. Am și eu niște ani, am fost și eu jucători, oficial, președinte. Nu am văzut niciodată un antrenor care să-și atace în așa fel jucătorii, cum a făcut acum Rădoi. În momentul de față, există o ruptură iremediabilă.

El s-a retras atunci deranjat de ce a spus Lupescu că e un campionat slab în Arabia Saudită. Și el s-a retras la 26 de ani de la echipa națională. Asta este o greșeală.

Da, 100%, reacția lui de azi este ca urmare a unei tensiuni din vestiar. Gestul lui Ianis de la meciul cu Macedonia spune multe. Circul ăsta  nu mai merge. E vopsit gardul și leopardul cât casa. Este un antrenor tânăr, de viitor, dar nu poate antrena naționala!”, a spus Florin Prunea, potrivit Digi Sport.

Citește și Cornel Dinu a dat de pământ cu naționala României: “Şi la 2-1 pentru noi credeam că Armenia nu pierde”