Preşedintele Florin Prunea a urcat până la urmă în avionul care i-a dus pe dinamovişti în cantonamentul din Spania. Prunea a avut o discuţie decisivă cu Ionuţ Negoiţă.

Patronul clubului din Ştefan cel Mare i-a dat asigurări oficialului că jucătorii vor primi rapid o parte dintre restanţele financiare.

„Am fost sunat de patron şi am fost chemat la o discuţie unde am spus ce aveam de spus. A fost o discuţie constructivă şi am convenit ca de azi să ne întâlnim mai des, cred că a fost lipsă de comunicare. Cu siguranţă că în cel mai scurt timp băieţii vor primi o parte din salarii şi după aia se vor regla aceste lucruri. Interesul rămâne de a vinde din acţiuni, dar nu oricui şi nu în orice condiţii” – a explicat Prunea.

În Spania, dinamoviştii vor fi cazaţi la 22km de Marbella şi vor disputa patru meciuri de verificare:

  • Dinamo – Dynamo Dresda (Germania)
  • Dinamo – Bochum (Germania)
  • Dinamo – Osijek (Croația)
  • Dinamo – Krasnodar (Rusia)

CITEŞTE ŞI: Documentul care poate schimba soarta lui Dinamo: „S-au înțeles”. Anamaria Prodan, dezvăluiri incendiare de la negocierile pentru vânzarea clubului

În cantonamentul din Spania a plecat şi prima achiziţie a iernii reuşită de Dinamo, fundaşul slovac Lukas Skovajsa.

OFICIAL. Lukas Skovajsa la Dinamo BucureștiBucurești, 12 ianuarie 2020. Dinamo București anunță prin intermediul…

Publicată de FC DINAMO BUCURESTI pe Duminică, 12 ianuarie 2020

Dinamo este la cinci puncte în urma ultimului loc de playoff din clasament, ocupat de Gaz Metan Mediaş. Alb-roşiii riscă să participe în playout pentru al treilea an consecutiv.