Prunea, atac frontal la FRF! “Ieșiți în față și spuneți ce faceți!”

florin-prunea-dinamo

Florin Prunea i-a atacat dur pe conducătorii FRF după eșecul cu Suedia (2-0). Fostul portar îi consideră mai vinovați pe Burleanu și pe colaboratorii săi, decât pe Cosmin Contra. 

Prunea a declarat că fotbalul românesc are probleme la toate nivelurile și a arătat cu degetul către colaboratorii lui BUrleanu, în frunte cu Mihai Stoichiță, director tehnic la FRF.

Aici suntem, aici am ajuns, nimic nu este întâmplător. Nu vorbim numai de naţionala mare, vorbim de toate nivelurile. 

Echipa feminină, 0-6 cu Elveţia. Loturile de juniori, lotul U17 bătut de Lituania.

Rezultatul unor politici falimentare. Conducerea federaţiei ar trebui să iasă în faţă, nu să-l lase numai pe Contra singur şi pe jucători. Şi să-şi asume ce s-a întâmplat. Este fără precedent în istoria echipei naţionale!

Este cea mai slabă campanie de calificare, cum rar mi-a fost dat să văd. Pot să vă spun multe dacă vă luaţi angajamentul să-mi plătiţi amenda, eu pot să vă spun multe. Ştiu foarte multe, dar trebuie să mă cenzurez. Nimic nu este întâmplător. Conducerea federaţiei, Bodescu, Vişan, chemaţi-i la emisiuni. Ieşiţi în faţă şi nu lăsaţi echipa singură! Da?

burleanu si stoichita

Domnul Stoichiţă. Ieşiţi în faţă şi spuneţi ce faceţi la Federaţia Română de Fotbal. Ce atribuţii aveţi? La toate nivelurile suntem jos, foarte jos, fără precedent.

Totul a plecat din Muntenegru. Nu s-a ştiut că trebuie să mai dăm un gol. Nu mai dădeam peste Norvegia, echipă care ne-a luat 4 punte şi ne trezim acum la tragerea la sorţi în a 4-a urnă valorică.

Aseară a părut că jucăm seniorii cu juniorii, atât de mare a fost diferenţa. Nu mai spun de forţă şi de ritm de joc”, a spus Florin Prunea la Digisport.