Turneul de la Roland Garros a început astăzi, iar experții de la televiziunea ESPN au oferit pronosticuri privind câștigătorii trofeelor la masculin și feminin. Australianul Darren Cahill mizează pe Novak Djokovici și pe Simona Halep.

Simona Halep (locul 3 WTA) este favorita caselor de pariuri la câștigarea turneului, din postura de campioană en titre.

Deși mizează pe ‘Super Simo’, Cahill este de părere că ediția din acest an a Openului Franței este mai imprevizibilă ca niciodată. Darren consideră că mai multe jucătoare au șanse reale să cucerească trofeul de la Roland Garros.

Halep. Joacă în turneul ei favorit de Mare Șlem și are mereu încredere pe terenurile de la Roland Garros. Adoră atmosfera de la Paris și va fi greu de bătut, dar este un eveniment deschis oricărui rezultat„, a spus Darren Cahill pentru ESPN.

ESPN a consultat 14 experți în tenis (fosti jucători și jurnaliști de renume) în privința favoritei la câștigarea Roland Garros. Opt dintre aceștia au nominalizat-o pe Simona Halep: Patrick McEnroe, Chris Evert, Cliff Drysdale, Darren Cahill, Rennae Stubbs, Alyssa Roenigk, Tom Hamilton și Jerry Bembry.

Istoria nu prea este de partea româncei. O singură jucătoare a reușit să-și apere trofeul la Roland Garros în ultimii 22 de ani – Justine Henin, în 2007.