Pronosticul sumbru al lui Ion Țiriac: “Acolo vom ajunge”. Ce comparație face fostul președinte al COSR

Sportul românesc așteaptă să își dea marele examen la Jocurile Olimpice de la Tokyo, amânate pentru vara anului viitor din cauza pandemiei de coronavirus. 

Una dintre speranțele la medalii ale delegației noastre este și Simona Halep pentru care competiția din Japonia este un bun prilej de a-și îmbogăți palmaresul. Constănțeanca nu a participat la ediția trecută de la Rio, iar în 2012, la Londra, a fost eliminată încă din primul tur. Ar putea să fie și ultima șansă pentru numărul doi mondial de a participa la evenimentul care captează atenția întregii planete.

La mai puțin de două luni de la finalul Jocurilor de la Tokyo, Simona va împlini 30 de ani. Ion Țiriac e de părere că după ieșirea ei din scenă, sportul românesc va fi mult mai sărac. Iar fostul mare tensimen face o comparație care multora ar putea să le provoace fiori.

Tiriac Halep

„Tenisul după Halep o să ajungă ca gimnastica după fetele care au fost reginele lumii, începând cu Nadia și terminând cu Jocurile Olimpice de la Atena din 2004 . Am dispărut și e păcat că dispărem!”, a fost reacția președintelui FR Tenis pentru Gazetă. 

CITEȘTE ȘI –>> Ajutorul nesperat primit de rapidiști în acest final de an: “Și-ar fi dorit să vină din prima zi”