Continuă criza la Petrolul! Ploieștenii au pierdut meciul din deplasare cu Luceafărul Oradea, scor 1-3, în etapa a 30-a din Liga a 2-a. ‘Lupii galbeni’ sunt tot mai departe de locurile care asigură promovarea în prima divizie.

Vasile Pop a deschis scorul în minutul 25. Atacantul a ratat de la 11 metri, dar a urmărit respingerea portarului și a împins mingea în poartă din câțiva metri.

George Paraschiv a dublat avantajul gazdelor în minutul 29.

Robert Moldoveanu a reaprins speranțele ploieștenilor imediat după pauză, cu un șut frumos de la 15 metri.

În minutul 78, o gafă în apărarea Petrolului generează un penalty pentru Luceafărul Oradea. Florin Borţa a fost eliminat, iar Gabriel Preoteasa a înscris de la 11 metri.

‘Lupii galbeni’ au încheiat meciul cu mari probleme. În minutul 86, Laurenţiu Marinescu a primit al doilea cartonaş galben pentru un fault dur. 

Golurile pot fi văzute și AICI.

Luceafărul: Moga – Wanya (Lu 25′), Yabre, Oros (cpt.), Moihedja (Nemeş 75′) – Roşu, Prejmerean, Preoteasa, Dulca – Paraschiv, Pop (Băican 68′). Antrenor: Cristian Lupuţ.

Petrolul: Bolboaşă – Borţa, Ghinga, Puşcaş, Ţigănaşu – Malakyan (Chindriş 30′), Bucşa (Ştefănescu 70) – Şaim Tudor, Marinescu (cpt.), Moldoveanu – Arnăutu. Antrenor: Gheorghe Mulţescu.