Proiecte doar pe hârtie! Stadionul aproape de inaugurare care nu respectă planul inițial

Arena celor de la UTA este aproape gata după îndelungi amânari în privința dării sale în folosință. 

Cu toate acestea, anumite anexe ale stadionului nu îndeplinesc cerințele stabilite în caietul de sarcini. Astfel, siteul aradon.ro prezintă câteva detalii care sunt de natură să îi deranjeze pe fanii arădeni care așteaptă de mai mulți ani să revină pe stadionul pe care echipa lor de suflet a scris istorie în trecut.

Prima problema este reprezentată de numărul mic de case de bilete la care trebuie să se înghesuie cei care vor dori să își procure un tichet de intrare pe stadion. Au fost anunțate în total 4, asta însemnând ca la fiecare dintre ele ar trebui ca 3000 de fani să se bată pentru accesul în arenă.

minihotel stadion UTA

Un alt semn de întrebare este reprezentat de parcarea, gândită inițial pentru 300 de mașini și 20 de autocare, dar care se pare că nu va fi gata în momentul tăierii panglicii pentru inaugurarea stadionului. Se pare că oricum datele inițiale din proiect nu par se regăsi în realitate.

Cea mai amuzantă dar și controversată situație este reprezentată de minihotelul destinat activităților jucătorilor și staffului tehnic în perioada unui cantonament la stadion și nu numai. Astfel din cele 23 de camere gândite inițial au ieșit la execuție doar 13!

CITEȘTE ȘI –>> Patronul lui Dinamo nu se mai ascunde! Motivul care l-a făcut să vândă clubul